guest's

2012 m. spalio 7 d., sekmadienis

Something about my days/why i was gone

tai va, o aš dingusi buvau nes pasinėriau į mokslus. Susiemiau su anglų kalba, stengiausi likti po pamokų ,kalbėtis ir aiškintis su mokytojais.
Po pamokų grįžusi eidavau daryti namų darbų ,o poto aišku draugai ir panašiai... Taip pat pradėjau lankyti sporto klubą, na, tai iš dienos eigos vis mažiau laiko likdavo kompiuteriui .
Visas mano gyvenimas pagrinde dabar yra telefonas. Turiu omeny dėl kompiuterio kaip būdavo ankščiau.
Gyvenu programoje 'instagram' ir 'twitter', o apie facebooką .. haha nebesu priklausoma kaip buvau .. Taiva, ir apie blogo rašymą galvodavau kas dieną gaudama milijoną klausymų ,kad laukiat postų, bet juos tiesiog ištrindavau, nes tikrai tingėdavau,ar nerasdavau gero pusvalandžio normaliam postui.
Už tą turiu atsiprašyt. Man malonu ,kad kažkam patinka ir kažkas laukia.
Tai va,šiandien yra sekmadienio vakaras.. Pradėsiu nuo to kam rytoi nereikia į mokyklą,nes yra 'columbus day' , ir galiu ramiai gulėti lovoje be galvos skausmo apie taip nemylimą pirmadienį.
Šiandien dieną su mama apsipirkinėjom.. OH MY GOD,aš tokia pavargus.. haha, bet buvo smagu.Vis dar svarstau ar daryti kitą bendrą postą su daug naujų dalykų kuriu nepostinau ilgai, ar tiesiog sukelti į šitą šiandieninius... Esu skolinga jums daug foto, nors tie kurie followina ir mato mano foto instagrame nemanau,kad kažką naujo pamatysit. Savo fotiko visur nebesitampau, jis praktiškai guli stalčiūje.. lol
Ruduuuuooo, na,antas mėnuo tik ką prasidėjo ir orai pradėjo šalti. Lauke tikrai šaaaltaaa...
Mano draugai uggai manes negali palikt :D . Liūdna,kad negaliu išeit į parką su kuo nors pasedėti nes yra žiauriai šalta kaip minėjau, nu o krūvos draugų į namus nesusivesiu. Todėl telefono iš rankų nepaleidžiu ir textinu praktiškai visą laiką kol nemiegu.
Penktadienį buvo dar vienas futbolo (lietuviams tai amerikietiškas futbolas) , turiu omeny , lietuviai tą futbolą su keistos formos kamuoliu vadina amerikietišku futbolu,o amerikonai mūsų futbolą vadina tiesiog soccer, o jų futbolas yra footballll. ahh, nežinau ar supratot ką aš čia nusišneku.
Tai esmė,kad šitie visi žaidimai labai svarbūs jiems, ir dažnai žaidžia, mūsų mokykla dažniausiai laimi,praktiškai visad, ir aš su draugais einu žiūrėt. Šį penktadienį buvo šalta, bet vistiek ten buvau, greit sutemo bet buvo laabai smagu. Namo mane palydėjo šeši juodžiai ir su vienu atsisveikinau laaabai šiltai ,nežinau ar jis man patinka beet, jo , jis gražus.. Todėl tik pagalvojus apie penktadienio vakarą mano veide atsiranda šypsena..
Vakar su mama važinėjausi po maisto parduotuves,ji ieškojo kažko skaniam pyragui, kurį kepė ne man aišku nes aš ant dietos. O aš nusipirkau labai gražia liemenęęę, ahhh. LOL, o šiandien buvo big shopping day..
Taip pat man atrodo nieko jums neminėjau apie savo dietą, visą savaitę nevalgiau saldainių, junk food, no soda drink ant stuff. Tik gym ir mano mamos maistas man į burną. Maitinausi sveikai,pakūdau,bet dar ne pabaiga. Haha :D
Labai patogiai gulėjau visą laiką kol rašiau jums čia,bet manau tikrai turiu eit ir pafotkinti naujus dalykus ,nes jums įdomu ir dar poto jei nedingsiu iš namų ar nesusirasiu gero filmo parašyti postą apie visas meiles seiles..
Aišku ir jus visus myliu labai, haha lol.:*:*

3 komentarai: